czwartek, 11 sierpnia 2011

Cukinia w syropie

Kochani dziś kolejny przepis z serii moich eksperymentów przetworowych. Tym razem postawiłam na cukinię w słodkiej wersji, która świetnie nadaje się do ciast i deserów. Nawiasem mówiąc już ją w tym celu wypróbowałam. Wybaczcie, ale po przepis odsyłam do Bożeny z blogu Moje kucharzenie z którego korzystałam.


3 komentarze:

  1. Nigdy takiej cukinii nie jadłam. Ciekawa jestem bardzo:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak dla mnie ma posmak gruszki Polecam

    OdpowiedzUsuń
  3. O, nowość! Cukinia w syropie! I cukinia o smaku gruszki ;-D Niczym Cud Natury ;-)


    www.przysmakiewy.pl

    OdpowiedzUsuń

Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :)
Dziękuję za komentarz.